Mourinho nimitti kahden suuren Manchester Unitedin uudistamisen

Ensi kesänä, Manchester Unitedilla on enemmän kuin yhden pelaajan sopimus päättyi. Siksi Manchester Unitedin sopimusuudistus on myös täydessä vauhdissa. Raporttien mukaan Jalkapallo Pelipaidat Manchester United valmentaja Mourinho on kertonut klubille, Toivon, että he voivat uudistaa sopimuksensa Mata ja Herrera kanssa.

Mietinnössä sanottiin, että Mourinho halusi jättää kaksi ihmistä, Koska heidän roolinsa pukuhuoneessa, Vuonna kaoottinen pukuhuone, He kuuluvat rauhallisempiin pelaajia. He ovat erittäin suosittuja tiimin sisällä ja fanien keskuudessa. Tärkeintä on, että Mourinho ajattelee Mataa ja Herreraa, Se voi vaikuttaa myönteisesti heidän joukkuetoverinsa asenteisiin.

Sanotaan kuitenkin, että Mourinho haluaa jättää ne ei pelkästään heidän luonteensa vuoksi, Pikemminkin hän uskoo, että molemmilla on edelleen rooli Manchester Unitedissa. Mata on edelleen yksi Manchester Unitedin luovista toimijoista. Herreran monimuotoisuus ja hänen kykynsä toteuttaa taktiikat arvostavat myös Mourinho. Siksi Mourinho toivoo, että Paidat Manchester United voi tarjota heille uusia sopimuksia.

Chelsean raskain ja vaikein tehtävä

Uutisten mukaan, Jalkapallo Pelipaidat Chelsean valmentaja Surry toivoo, että klubi pystyy viimeistelemään Azarin uusimisen mahdollisimman pian. Chelsea myös edistää aktiivisesti neuvotteluja. He haluavat käyttää pitkän aikavälin sopimusta lukittavaksi Azarin tulevaisuudessa.

Nykyisen sopimuksen mukaan, Azarin sopimus Chelsean kanssa on vielä kaksi vuotta. Jos et saa uudistusta mahdollisimman pian, Azar tulee sopimukseen ensi vuonna. Real Madrid on aina seurannut häntä. Tämä kausi, koulutuksen Surrey, Azarilla oli viime vuosina kaikkein silmiinpistävä data-suorituskyky. Chelsea myös palasi voimakkaasti otsikon riveihin.

Chelsea toivoo saada Azar allekirjoittamaan pitkäaikaisen sopimuksen Stamford Bridge. Chelsean ylimmän johdon haasteet ovat kuitenkin myös suuria. Real Madridin mahdollinen kaivaminen on suurin uhka. Miten pitää Chelsean Azar Iron Team, Tämä testata Paidat Chelsea huippuviisautta.

Liverpool onnistui puolustamaan Pariisia

Liverpool teki hyvän aloituksen Mestarien liigassa, Jalkapallo Pelipaidat Liverpool voitti Pariisissa 3-2 kotona. Klopp on erittäin tyytyväinen tähän. Pelin jälkeen peli analysoitiin. Hän ylisti Sturridgeia ja Ferminoa, Myös kehui Liverpoolin puolustus.

Klopp sanoi: “Sturridgeilla on hyvä suorituskyky, hän on erittäin hyvä. Keskikenttä-trio suoritti myös hyvin. Meidän kompaktisuus on erittäin hyvä. Kerroin Sturridgeille ennen peliä, Näytä paras tilasi uudelleen, ja hän teki sen. Olin huolissani Ferminon silmistä, Mutta hän kertoi aamulla, että hänen silmänsä voitaisiin avata. Hän on hyvässä kunnossa, joten anna hänen pelata. ”

“Liverpool on hylännyt Pariisin hyökkäyksen tänä iltana. Jotta olisi rehellinen, toistaiseksi, Monet eurooppalaiset joukkueet eivät voi tehdä tätä. Liverpool on hyvin puolustettu, En muista kuinka monta ilmeistä mahdollisuutta heillä on. Paidat Liverpool puolustus on hyvä, Mutta kukaan ei voi estää niitä 95 minuutissa. ”

Real Madridia hallitsee myös Barca

Uusimmissa huomautuksissa, Guardiolan merkki Jalkapallo Pelipaidat Barcelonan johdolla on pallon hallitseminen ja pallon läpäiseminen. Joka kausi, Barcelona on eniten ohimennetulla joukkueella. Nyt Real Madridin valmentaja Lope Teji toivoo saavansa täyden menestyksen samalla jalkapallolla. Real Madrid ensimmäisinä kauden kisoissa, On myös totta, että hallussapidosta ja siirtymisestä luopuminen on saanut etua.

Nyt Lopetjin johdolla, Real Madridin tyyli on muuttunut merkittävästi. Toistaiseksi Real Madrid on läpäissyt 1505 kertaa. Sijoitettu ensimmäisenä La Liga, Barcelona kulki 1470 kertaa. Real Madrid ylittää enemmän kuin Barcelonassa. Lisäksi Real Madrid kosketti palloa 1880 kertaa. Myös 85 kertaa enemmän kuin Barcelonassa.

Real Madridin tavoitteena tällä kaudella on saada takaisin La Liga. Lopetji teki myös La Liga näytön keskeisen tavoitteen. Ja toistaiseksi, Paidat Real Madrid on oikealla tiellä.

Liverpool ansiokkaasta devotion ennätys

Uutisten mukaan, Liverpool-pelaaja Jalkapallo Pelipaidat Milner on tiimin luotetuin pisteen pelaaja. Hän on aina pitänyt erinomaisen rangaistusrangaistuksen.

Milner teki 15 rangaistuspotkua Premier-liigassa. 13 kertaa hän onnistui pallon. Heistä hän sai 10 vapaaheittoa Liverpoolissa. 9 sakkoa.

Lisäksi, Paidat Liverpool Milner on ensimmäinen pelaaja Premier-liigassa tekemään rangaistuksen kahdeksasta peräkkäisestä ilmaisesta heittokunnasta. Viime kaudella, Milner edusti Liverpoolia yhteensä 47 erilaisissa tapahtumissa. Mukana 1 maalia ja 11 voittoa.

Messi ei palaa maajoukkueeseen ymmärrän

Messi teki päätöksen olla palaamatta Argentiinan maajoukkueeseen tänä vuonna. Hänen Jalkapallo Pelipaidat Argentiinan maanmiehensä Tevez ilmaisi ymmärryksensä ja tukensa Messille. Ja vaalitaan tilaisuutta yhdistää Messi on Court.

“On hienoa pelata Messi. Olipa kyseessä hänen tai vastustajansa, Olen onnellinen. Voin katsoa häntä pelaamaan lähellä minua tuomioistuimessa ja tehdä minut onnelliseksi. ”

Sillä uutiset, että Paidat Barcelona Messi ei palaa maajoukkueeseen lyhyellä aikavälillä, Tevez sanoi, että hän on kateellinen hänelle, En ollut tietoinen Messin ponnisteluista Argentiinassa: “Ymmärrän Barcelonan Messi, kun annat kaiken, Mutta sitä on arvosteltu ja arvosteltu. Tämä on negatiivinen sekä itsensä että ryhmän puolesta. Tämä on hyvin henkilökohtainen asia. Tarve antaa hänelle aikaa ajatella sitä. ”

Real Madridin uuden kauden ydin on Bell

Bellilla on ollut roolista Real Madridin loukkaavaa johtajaa! ” Tämä on viimeisimmän median otsikko, sanomalehti sanoi, Se kesti vain 15 minuuttia, Jalkapallo Pelipaidat Bell osoitti hänen vasemman jalkansa energian. Ja viimeisten 5 vuoden aikana ja viimeisten viiden vuoden aikana, Bell on vaivannut vammoja, Se vain näyttää superstarin lahjakkuudesta.

Roomaa vastaan aloitettu peli on vasta alkanut. Bell lähetti hienon avun. Auta joukkue avata kantta. Tuolloin Bell oli oikealla, Koska Asencio yllään tapahtumapaikka, Hän lähetti diagonaalisen passin vasemmalta jalalta ja ulkopuolelta. Asencio mursi rangaistusalueelle ja kohtasi maalivahdin yhdellä veitsellä. Työnnä pisteet. Bellin pass on melkein yhtä kuin puolet maalista.

Real Madrid on vakuuttunut siitä, että Bellista tulee Real Madridin uuden kauden tähti. Ryhdy uusi franchise-pelaaja. Nykyisessä Real Madridissa kenelläkään ei ole samaa mahdollisuutta kuin Bell. Vaikka Bellin markkinoiden valitus ei ole yhtä hyvä kuin Paidat Juventus Ronaldo, Mutta silti on erittäin hyvä maine. Kun Ronald liittyi Juventukseen, Suosituin Real Madrid on Bell. Kun oleskelee hotellissa, Bellin suosio on myös ensimmäisenä Real Madridissa. Monet fanit huusivat Bellin nimeä.

Maailmancupin kaksoisjuoksu tai Kroatian hengenpelastus ruoho

” Meillä ei ole vain 11 pelaajaa tuomioistuimessa, Myös takana on 4,2 miljoonaa Kroatian Jalkapallo Pelipaidat kansaa. ” Tämä on Kroatian keskikenttäpelaaja. Rakiticin sanat ovat sydämellisiä.

Sillä tämä kerran kärsi sodasta, Maissa, joissa on talouskriisejä, World Cup -listatulos, Voiko maa yhdistyä?

Zagrebissa 2 200 km Moskovasta. Kroatit ovat täysin karnevaalit. Vaikka menettämisen tulos on valitettavaa, Mutta ihmiset ovat jo tehneet tämän Paidat Kroatia historian, Ajattele koko maan sankarina. Kroatialle, jossa asuu vain 4,2 miljoonaa ihmistä, Mahdollisuus näyttää itsesi maailmalla on arvokas. Mutta he tekivät sen, Kroatia tennistä, vesipalloa jne. Urheilla on hämmästyttäviä vahvuuksia. Nyt on jalkapallo.

Englanti on onnellinen joukkue

Manchester Unitedin valmentaja Mourinho kommentoi Jalkapallo Pelipaidat Ranskan 1-0 voittoa Belgiaa vastaan. Lisäksi hän on edelleen seuraavassa pelissä, Englannin semifinaali Kroatiaa vastaan, Julkaisti joitain omia näkemääni.

Finaalien viimeistelyn jälkeen, Ranska tulee kohtaamaan Englannin ja Kroatian välinen voittaja. Englannin ja Kroatian välisessä pelissä, Mourinho antoi myös mielipiteensä.

Hänen mielestään, Paidat Englanti on enemmän nuoria pelaajia. Joten he ovat energisempiä, Ryhmävaiheessa, Englannissa kaksi ensimmäistä peliä oli helppoa. Kolmannella kierroksella Belgiaa vastaan Englanti kierteli myös. Niin verrattuna Kroatiaan, Englanti vastaa pienempää palloa.

Onko Ranskan voimakkain kilpailu?

2018-maailmanmestaruuskilpailu Venäjällä on todella silmiinpistävää. Afrikkalainen jalkapallojoukkue on menettänyt kaikki viisi joukkuetta ja menettänyt 16 parhaan joukkuetta. Suosittu saksalainen joukkue voitti mestaruuden oli viimeinen ryhmävaiheessa. Fanit kaikkein valitettavimpia ovat jalkapallokenttä ylimielisyys. Jalkapallo Pelipaidat Messi ja Ronaldo eivät tavannut Venäjän MM-kisoissa.

Brasilian kokoonpano tässä maailmancupissa on erittäin vahva. Lähes kaikki eurooppalaisilta jättiläisiltä. Pragmaattisempi Neymar on erittäin vahva muiden pelaajien kanssa, Hyökkäävä ja puolustava, ja toisin kuin muut räjäytystyöt, Brasilian joukkue saapui maailmancupiin 16 kahdella ensimmäisellä voitolla ja 1 vedolla E-joukkueesta. Tällainen vakaa ja jännä Brasilian joukkue voidaan kuvata tämän maailmancupin suosikiksi.

Sen lisäksi, että viiden tähden Brasilian joukkue, Paidat Ranska joukkue, joka eliminoi Argentiinan joukkue on myös erittäin mestari. Ranskan joukkueen pelaajien kokonaisarvo on yli miljardi euroa. Päävalmentaja Deschamps on kokenut vanha valmentaja. On tähtiä, kuten Gleizman, Mbape, Giroud, Dembele ja Bogba. Ranskan joukkueen kaikkein silmiinpistävät tähdet, Epäilemättä 19-vuotias genius jalkapallo poika Mbape, Argentiinan joukkueen vastakkainasetteluun hän teki kaksi tavoitetta rikkoen Argentiinan kunniaa. Kenttä muuttuu nopeasti. Toivon, että sekä Brasilia että Ranska voivat tuoda jännittäviä otteluita. Tässä maailmancupissa ei ole valitettavaa.